U bent hier: Home > Akoestische lampen >

Akoestische lampen

Stijlvolle en functionele lampen die helpen met de akoestiek in uw ruimte

 

 

 

Onze designers bij Akomo werken voortdurend aan nieuwe ideeën en ontwerpen om de collectie verder uit te breiden en te ontwikkelen. In deze collectie vindt u een ruim gamma aan akoestische lampen voor landschapskantoren, gesloten werk- of vergaderruimtes, collegezalen, restaurants, hotels, theaterzalen, atriums, enz. Ze zijn ook stijlvol in elke woonomgeving.

 

Eén van onze types akoestische lampen is Rietveld. Rietveld is een grootschalig akoestisch armatuur voor wandinstallatie. Het is ontworpen als een configuratie van vier overlappende rechthoekige elementen, waarvan drie geluidsabsorberende elementen uit geflockt Basotect, en één lichtelement dat een aangenaam diffuus strijklicht over de wand werpt. Architect Gerrit Rietveld was één van de grondleggers van de Nederlandse kunstbeweging De Stijl, die in de jaren twintig van de vorige eeuw mee aan de basis lag van de moderne architectuur zoals die vandaag nog steeds bedreven wordt.

 

Voor meer akoestische lampen, bekijk onze collectie.

Akoestische lampen


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie