U bent hier: Home > Akoestische oplossingen >

Akoestische oplossingen

Vind akoestische oplossingen in het Akomo aanbod

 

Verbluffend licht en akoestische prestaties in één. Dat is het spraakmakende concept van Akomo. Met hoogstaande akoestische technologie en fraaie lichtontwerpen verbetert Akomo het akoestisch comfort in ruimtes waar mensen werken, verblijven en elkaar ontmoeten.

Met de collectie akoestische objecten is een scala aan combinaties mogelijk door de vele keuzemogelijkheden in vorm, kleur, stof en textuur. Het resultaat: mooie en bijzondere akoestische objecten (met of zonder lichtfunctie).

 

Op zoek naar akoestische oplossingen voor uw kantoor, restaurant, hotel, vergaderruimtes, collegezalen, … ? Bekijk onze collectie die tal van akoestische oplossingen bevat. Wenst u een project te bespreken, contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder!

 

Akomo & akoestiek, welke oplossing is het best?

 

Alle Akomo producten zijn van Basotect geluidsabsorberende schuim gemaakt.
Basotect melamine schuim is een zacht absorberend materiaal die 90% van de geluidsgolven in de spraak gerelateerde frequenties absorbeert.

 

In ons gamma beschikken wij over moderne verlichting en hoogstaande akoestiek gecombineerd in een fraai ontworpen object. Verder vindt u akoestische designobjecten met een uitgebreid geluidsabsorptievermogen, die in elke ruimte gebruikt kunnen worden.

 

Om te weten welke akoestische oplossing het best is voor uw akoestisch probleem, geven wij u graag advies op maat

 

Contacteer ons!

 

Akoestische oplossingen

Een aantal producten :
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie