U bent hier: Home > Design LED verlichting >

Design LED verlichting

Ontdek het gamma Akomo design LED verlichting

 

De akoestische design lichtobjecten van Acoshape+ zijn ontwikkeld door ervaren designers vanuit een gedegen kennis van akoestiek en knowhow van licht én interieurontwerp.

 

In ons gamma behoren de collectie Bonitos en Cherry AL tot onze design LED verlichting.

 

Onze Bonitos collectie is ideaal voor wie op zoek is naar een eyecatcher. Het concept biedt dan ook een gemakkelijke en snelle, maar bovenal unieke oplossing. De akoestische units zijn vervaardigd uit accuraat gefreesd Basotect dat in een breed aanbod aan kleuren en tinten kan worden geflockt.

 

Het design van de Cherry armaturenreeks refereert naar de meest elementaire van alle geometrische vormen, de bolvorm. In combinatie met de fluweelachtige textuur van het geflockte Basotect absorptieschuim levert deze eenvoudige vorm vanuit alle kijkrichtingen een uitgesproken sensatie van zachtheid en vriendelijkheid.

 

Design verlichting in LED

 

Verbeter de akoestiek in uw ruimtes met behulp van de Akomo collectie. In onze collectie vindt u design verlichting in LED. De fraai vormgegeven objecten van Akomo zijn gemaakt van topklasse akoestisch schuim met een hoge absorptiewaarde.

 

Voor meer informatie over onze design LED verlichting, bekijk onze collecties.

 

 

Contacteer ons voor advies op maat!

Design led verlichting


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie